Esküvő Titkok - Interjúk esküvői szolgáltatókkal

Mikor küldd az esküvői meghívókat?

Fontos a jó idõzítés, hogy tudjanak kényelmesen tervezni a meghívottak. Ne az esküvő idõpontjára szervezzék a nyaralásukat, biztosan szabaddá tehessék magukat arra a napra.

Az esküvői meghívó szerepe

Ugyan a meghívó apróságnak tûnhet az esküvő többi tényezőjéhez képest, de szerepe egyáltalán nem lebecsülendõ…

Esküvő helyszín pro-kontra

Vegyük sorra, milyen lehetőségek vannak az esküvő és a lakodalom helyszínének lebonyolítására!

Az esküvő helyszíne

Ha már tudod, hogy az esküvő napján hány embert tudsz és fogsz vendégül látni, itt az ideje, hogy elkezd megszervezi az esküvő helyszínét, ugyanis egy megfelelõ helyszín kiválasztása is idõigényes lehet, de akár 24 órán belül is elrendezheted.

Esküvő előtt kiket kell értesítened?

Néhány módszer hogyan válaszd ki, hogy kiket fogsz meghívni az esküvődre!

Esküvőszervező, esküvőszervezés

Az esküvő napján és a lakodalom végén nem tudják elégszer megköszönni, hogy milyen nagy segítség volt az, hogy nekik nem kellett, csak magukkal és a családtagjaikkal foglalkozni.

Mindenkinek a pénztárcájához való legtökéletesebb esküvőt, lakodalmat tudjuk megszervezni. És más esküvőszervezőkkel való együttműködést, előfordult már, hogy a tökéletes szervezés miatt átadunk egymásnak esküvőket, hisz nem mindig tudunk többet elvállalni…

Szervezéssel nem olyan régen kezdtünk foglalkozni, esküvői táncoktatás volt a fő profil (ezt bővítettük ki a szervezéssel) eddig, már évek óta csináljuk, tanítjuk a párokat társastáncokra, keringőre , és ami nagyon népszerű és új, az a Esküvői Mix táncok koreografálása.

Az esküvő, ill. rendezvényszervező vállalkozásomat ebben az évben indítottam be a dél-alföldi régióban. Előtte elvégeztem egy tanfolyamot Rátkai Tímeánál.

Az esküvő sikere szerintem több összetevős dolog; kell hozzá egy jó vőfély, egy nagyon jó zenekar, természetesen egy nagyon jó esküvőszervező, és a násznép összetétele is nagyban befolyásolja az esküvő sikerességét

Esküvőszervezőként arra törekszem, hogy megvalósítsam az ifjú pár álmait és vágyait; ami rájuk hárulna teher, azt átvállaljam, így biztosítva nekik a felhőtlen boldogságot az esküvő nagy napjára.

12 éve foglalkozom virágkötészettel, így a virágok kapcsán már egy évtizede részt veszek az esküvői folyamatokban. Rendezvényszervező cégem is ennek kapcsán alapítottam, 2006-ban Kádas Ildikó kolléganőmmel.

Manapság annyi esküvőszervező van hogy Dunát lehet tényleg rekeszteni velük, de ennek valószínű az egy tizede sem ért hozzá, sem rátermettsége, sem rálátása.

Minden rendezvény és persze az esküvő sikere a szolgáltatók tökéletes összhangján múlik, amiért a szervező a felelős. Az ő feladata, hogy figyeljen arra , minden rendben legyen, még ha gond is adódik azt pillanatok alatt megoldani, hogy a pár és a násznép semmit ne vegyen észre.

Beszélhetnék az esküvő forgatókönyvének fontosságáról, hogy csak megbízható és kipróbált szolgáltatókat szabad választani, satöbbi, de szerintem mégsem ez a legfontosabb. Az, ha a pár boldog és jól érzik magukat, azokkal ünnepelnek akiket szeretnek, garanciája az emlékezetes és örömteli mennyegzőnek.